Pachamama Magasin | Vol I April/Maj | Download gratis

Velkommen til Pachamama Magasin 

Et gratis månedligt magasin til dig, der ønsker inspiration til, hvordan du kan forbinde dig mere med dig selv, naturen og overgange i naturen i løbet af et år, på en måde, der passer til din moderne hverdag.  

Pachamama Kakao er et vidunderligt værktøj og en sand allierede når det handler om at skabe forbindelse til hjerte, finde ro, fokus og balance og ikke mindst nydelse. 

Med Pachamama Magasin ønsker vi at give en dimension mere til din kakao. I magasinet vil du hver måned finde oversigt over fuldmåne og nymåne, forslag til, hvordan du kan arbejde med særlige overgange i naturen. Du vil finde viden om kakaoen, interview med de kvinder der dyrker kakaoen og forslag til ceremonier, med eller uden kakao, der passer til alle tidsrammer - men er mega powerfulde. 

 

Magasin er helt for free og du kan downloade det ved at klikke på billedet ovenfor. 

I denne første udgave får du indsigt i 

  • hvornår månen er fuld- og ny og hvilke energier der er på spil i den forbindelse 
  • historien om Persephone, gudinden af underverden og hvad vi kan lære af hende 
  • inspiration til, hvordan du kan arbejde med energien af Beltane, Valborgsaften, der er en af de otte overgange i årshjulet. 

 

Hele dette nummer handler om forår, vitalitet, fertilitet og modet til at stå i sit eget lys. Foråret er på sit peak. Pachamama er på sit peak. Juicy, saftig og så skabende.

Jeg håber rigtig meget du vil føle dig inspireret og at du, med eller uden kakao vil opleve, at du har et anker, hvorfra du kan forbinde dig med den visdom, der bor i naturen og i dig. 

Det er alt det Pachamama kommer med, 
nydelse, vitalitet og balance til kvinder i en moderne hverdag. 

Hvis du ønsker at få Magasinet direkte i din indbox, kan du signe dig up til vores Nyhedsbrev - så sender vi det direkte til dig, hver den 20. i måneden.