Pachamama Magasin Vol III Juni/ Juli | Download Gratis

Tredje nummer af Pachamama Magasin er udkommet. 
Magasinet er lavet til dig med ønske om at give din inspiration, information og guidance til, hvordan du kan leve med nydelse, vitalitet og balance fra dit centrum. 

Magasinet er helt for free og du kan downloade det ved at klikke på billedet nedenfor. 

I denne udgave får du indsigt i

  • Månens relation til vores følelser og hvordan vi, ved at skabe en relation til månen kan få indsigt i, hvordan vi kan navigere vores følelser og hele dele af os selv, der måske er blevet gjort forkerte. 
  • Indsigt i Moderen som en af de mange kvindelige arketyper, der findes.  
  • Gode råd til, hvordan du kan inkluderer dit barn i din kakao nydelse og vigtig information omkring graviditet og amning i relation til Pachamama Kakao
  • Et særligt interview med tre kvinder, fra Asáninka stammen i Peru, der alle tre levere kakao til Pachamama Kakao. Vi taler om drømme, kontakt til Pachamama og det at være kvinde 

 

Download Magasinet ved at trykke på forsiden her ovenfor

 

Selvom der er fuld knald på sommeren og lyset varer til langt ud på aftenen og fra tidlige morgen, så er det her nummer dedikeret til al ting nærende, modtagende og livsskabende. 

For i den stærke udafvendte energi sommeren kommer med, må vi finde fodfæste og næring, ved at forbinde os til vores følelser og tage i mod, så vi kan, når vi vil handle, kan gøre det fra et sted, der er fyldt op.