Pachamama Magasin | Vol II Maj/Juni | Download gratis

Vi står på tærkslen til sommer og det er blevet tid til et nyt nummer af Pachamama Magasin. 

Magasinet er helt for free og du kan downloade det ved at klikke på billedet ovenfor. 

I denne udgave får du indsigt i

  • Nymånen som en særlig potent tid i månens cyklus over himlen. Vi undersøger, hvordan vi kan bruge månens mørke til endnu mere flow og hvornår det egentlig er den bedste tid for at arbejde med ny begyndelse
  • Historien om Den lille kolibri, der vinder over alle de andre store fugle i kapløbet om at nå solen først og hvorfor den historie er vigtigere end nogensinde. 
  • Inspiration til Sommer-solhvervsfejring og hvordan du kommer godt igennem sommeren, hvor energien både er kraftfuld og stillestående på samme tid 
  • Oversigt over de mega powerfulde og magiske stoffer, der findes i ren kakao 

 

Download Magasinet ved at trykke på forsiden her ovenfor

 

Hele denne udgave er dedikeret til solen - og ny begyndelse og hvad vi med fordel kan bruge af værktøjer for, at det vil føles godt - at skinne som solen.

Jeg håber rigtig meget du vil føle dig inspireret og at du, med eller uden kakao vil opleve, at du har et anker, hvorfra du kan forbinde dig med den visdom, der bor i naturen og i dig. 

Det er alt det Pachamama kommer med, 
nydelse, vitalitet og balance til kvinder i en moderne hverdag. 

Hvis du ønsker at få Magasinet direkte i din indbox, kan du signe dig up til vores Nyhedsbrev - så sender vi det direkte til dig, hver den 20. i måneden.