En vigtig besked til kvinder

Det er min intention og mission, at Pachmamama Kakao kommer i hænderne og skaber nydelse, vitalitet og balance for så mange kvinder som muligt. 

For det er det denne ceremonielle kakao kan!

"Pachamama Kakao kalder kvinder tilbage til deres autentiske power og kraft og skaber kontakt til moder jord. Hun bygger bro mellem hjertet og det, der er større end os og skaber rum for at vi kan huske, hvem vi er, kultiverer og lytte til vores kvindevisdom og få mod til at tage radikalt ansvar og bevidste valg i alle overgange i livet så nydelse, vitalitet og balance vil indfinde sig"

 

Er du kvinde og læser det her, så ved du sikkert, at når du har det godt, så har alle andre omkring dig det godt. Din kvindevisdom er det du ved, bare fordi du er kvinde. I den hverdag vi lever i dag, kan det være svært at kende sin kvindevisdom eller svært at turde lytte til den, enten fordi vi ikke har lært det eller fordi vi bliver forstyrret af andre velmenende gode råd og kulturelle koder, der siger noget andet. Sagen er blot den, at du har alle dine svar inden i - den nøgle kan du finde med en kop Pachamama

Det er tid og essentielt vigtigt, at du som kvinder, tager dig tid til, at fylde din kop op, så du kan gøre og være alt det du ønsker at gøre og være. 
Tiden hvor du blot skal forsætte derud af og sørge for alle andre først, er slut. 

Pachamama kakao er ren moder jord kontakt. Når vi som kvinder har kontakt med naturen husker vi hvem vi er; 
Skabende, nærende, livgivende væsner, der har evnen til at kreere de mest magisk smukke ting - men det kræver vi får den næring, plads og tid vi har brug for, før det kan ske. 


 

Pachamama kakao husker dig på, hvem du er

Det er et værktøj / en støtte / en kærlig hånd til kvinder, der ønsker

  • støtte og noget helt konkret at samle sig omkring, der give sig hen selv, til mere nydelse, vitalitet og balance
  • at blive grounded og forbundet til egen sandhed
  • mere nydelse og sanselighed
  • mere balance og mindre stress 
  • mere moder jord kontakt
  • hjælp til at fylde sin egen kop op først og prioritere en selv-kærlighed praksis, men ofte ender med at gøre alt muligt andet "før jeg kan gøre noget for mig selv" 

Kakaoen kan drikkes for ren nydelse

Den kan drikkes for dens enormt høje næringsindhold

Den kan drikkes som en hjælp til at åbne dit hjerte og arbejde dybere i for eksempel meditation, yoga eller en anden praksis du allerede har det rigtig godt med og som du oplever fylder dig op. 

Den kan bruges i kakaoceremoni, som du enten holder med dig selv eller sammen med andre. 

Med hånden på mit hjerte, ærer jeg dig som kvinde og det er min største ydmyghed og fornøjelse at kunne tilbyde dig som kvinde, så kærligt og nydelsesfyldt og dog så powerfuldt et redskab - så du kan huske, hvem du er

 

SHOP KAKAO NU