Fordele og Moder jord-kontaktPachamama Kakao virker enormt groundende og hjælper dig med at komme ud af dit hoved og ned i kroppen.

Den skaber bro mellem dit hjerte og det, der er højere end dig. Mange oplever, en større klarhed og større tillid til og med sig selv når de drikker Pachamama Kakao. 

Pachamama Kakao er særligt velegnet til Kvinder, der ønsker mere kontakt, balance, vitalitet og nydelse, men mangler et redskab til rent faktisk at skabe alle disse ting for sig selv. 

Fordele ved at drikke Pachamama Kakao 

Det er bevist, at kakao i sin ceremonielle form virker

- hjerteåbnende

- øger fokus og energi

- har et højt indhold af vitaminer og mineraler

- er rig på antioxidanter

- virker opløftende på humøret

At kakaoen er rå betyder, at de rå kakaobønner er fermenteret ved en temperatur, der ikke overstiger 42 grader. De fermenterede bønner er tørrede i solen, hvilken adskiller den fra den gængse chokoladeproduktionen, hvor kakaoen ofte bliver ristet og brændt og derefter tilsat kunstige smagsstoffer på at overdøve den brændte og ødelagte kakaobønne. 

På den måde bibeholder kakaoen alle sine næringsstoffer.
 

Nyplukket kakaofrugt til ceremoniel kakao

 

En enorm kilde til næring

Dette skyldes blandt andet, at 100% kakao, der som Pachamama Kakao er rå indeholder mere en 700 forskellige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Herunder et højt indhold af magnesium, calcium og jern.
Pachamama kakao indeholder blandt andet serotonin, tryptophan, tyrosin og phenylethylamin. Allesammen neurotransmittere, der virker positivt på hjernen og dermed giver den opløftende effekt på humøret. Vær opmærksom, hvis du tager psykofarmika. Nogle typer af denne medicin, kan interagere med kakaoen og derfor anbefales det ikke at drikke kakao, mens du er på denne medicin. Rådfør dig med din læge. Ovenstående skyldes kakaoen indhold af tryptofan og MAO-hæmmere
 
Rå kakao er glutenfri, mælkefri, nøddefri, koffeinfri, kunstig-tilsætningsstof-fri

Moder jord kontakt 

Pachamama Kakao sælges i poser a 500g

Kakaoen kommer i mindre rå stykker, der allesammen er udhukket fra en større blok. Dette er valgt, for at give kunden den mest autentiske oplevelse.

Pachamama Kakao er forbindelse til moder jord og det får man bedst, hvis man rent faktisk kan se, former og farver i kakaoen - i moder jord - og ikke blot noget pulver, der på forhånd er gjort klar.

 

 

Shop kakao nu