Human Design

Dit Human design er nøglen til din indre gps og giver dig forståelse til at navigere det indre landkort, der unikt dit, samtidig med du får forståelse for verdens og andre menneskers handling og væren. 

Human Design er et mange dimensionelt system, der bygger på

 • Icheng
 • Kaballah Tree of Life
 • Chakrasystemet
 • Astrologi
 • Biologi. 

Det er på en gang super avanceret og let håndgribeligt, hvilket gør det til et værdifuldt værktøj i vores moderne hverdag. 

At få læst dit Human Design kan opleves som at komme hjem og som at blive set dybt ind i alle celler. Du kan opleve en klarhed af noget, der har været svært at sætte ord på, samt at få indsigt i din unikke livsstrategi - viden, der kan ændre dit liv for altid.


Hvad er Human Design? 

Human Design er en forståelsesramme, der sætter ord på vores væren.
Det er ikke et system vi skal efterleve. Tvært i mod, kan vi bruge Human Design til at sætte ord på det, der allerede og altid har boet i os, men som vi måske har haft svært ved at gribe om og sætte ord på. 

Human Design, The Science of Differentiation eller, Videnskaben om forskelligheder og er kilde til forståelse, accept og en større samhørighed i mellem mennesker, fordi vi ved at kende vores eget design øger forbindelsen til os selv og dermed også forbindelsen til andre og verden omkring os. 


Ni centre og en masse information

Human Design læses ud fra vores fødselsdag, fødselstidspunkt og fødested. 

Find dit Human Design

Når vi slår vores design op, præsenteres vi for en Body-graph som du ser nedenfor. Den er dit unikke landkort og ser ud på lige så mange forskellige måder, som der er mennesker på jorden. 

 

 

Ud fra Body-graphen kan vi blandt andet læse 

 • din specifikke energitype og hvad det vil sige 
 • hvilken måde, du bedst træffer beslutninger på med udgangpunkt i din krops visdom og hvordan du konkret og med det samme, kan implementere det i din hverdag.
 • din unikke strategi
 • hvor du går særligt i skole i dette liv og hvordan du integrere denne erfaring til livsvisdom
 • hvad du er kommet her for at leve ud
 • dine styrker, sårbarheder og ressourcer
 • hvordan du bedst manifestere
 • og meget mere
Når du slår dit Human Design op via linket ovenfor, vil du se, at der er en kolonne på henholdsvis venstre og højre side af Body-graphen. 
Disse kolonner er, meget kort fortalt, her vi kan se, hvordan de enkelte planeters indstrømning aktiverer dit design og her vi kan hente dybere lag af visdom fra det enkelte design. 

Nøglen til din indre gps

Dit Human design er med andre ord nøglen til forståelsen af din indre gps, hvormed du navigere dit landkort OG en hjælp til at navigere i livet. 

Det er det helt særlige design du er kommet med og som, jo bedre du kender det, er dit fuldstændige unikke navigationssystem, til alt der er dig og et liv i nydelse, vitalitet, kontakt og balance.

 

To Allierede, der gerne vil støtte dig 

Hvor Pachamama Kakao skaber en umiddelbar kontakt til kroppen og moder jord og vækker alle dine sanser

giver Human Design dig nøglen til, hvordan du navigerer fra kroppen i et stærkt personligt lederskab 

Dét er powerfulde værktøjer og allierede at have med sig og jeg håber du må føle dig støttet, set, hørt, holdt og inspireret i oplevelsen og hukommelsen om alt, der er dig. 

Kalder det Human Design på dig?

Jeg tilbyder lige nu tre forskellige typer sessioner med Human Design. 
Alle sessioner tilbydes til introduktionspris frem til d. 15 september.

Human Design Reading: er for dig, der aldrig har fået læst dit Human Design og for dig, der er klar til at dykke dybere. Vu bygger fundament igennem forståelse, hvilket betyder, at du modtager værdifulde indsigter omkring din indre gps, så du kan navigere det unikke landkort, der er dig og leve i nydelse, vitalitet og kontakt.

Human Design Partnerskab: er for jer, der gerne vil stå stærkt ved siden af hinden og sammen. Jer som ønsker at styrke jeres partnerskab igennem forståelse og respekt. I disse tre sessioner går vi dybt i hver jeres design og ser tilsidst på jeres to designs sammen. Sessionerne er designet til at støtte alle der øsnker det, til den ny tids partnerskab, der bygger på et fundament af respekt, kærlighed og forståelse.

Human Design Kvinde & Mor: er for dig, der er kvinde og mor. Forstå og mød dig selv i kontakt med dit indre landkort og se og forstå dit barn / dine børns landkort. Igennem tre sessioner støttes du i at udfolde alle de kvinder du er samtidig med du får en dyb forståelse og vejledning til, hvordan du kan støtte dit barn/dine børn på en måde, der er respektfuld og nærende for alle parter. 

 

Ønsker du at booke en Human Design session kan du skrive til mig via kontaktsiden her og jeg vil sende dig yderligere information samt aftale omkring dato og tidspunkt.