Fists of Anger: Forløs vrede og frustration

Fists of Anger: Forløs vrede og frustration

Følelser kan sætte sig i kroppen som spændinger og ubalancer hvis ikke de bliver forløst og bevæget.

Fists of Anger er fantastisk til at forløse vrede, frustration og oplevelser af stress og overvældelse. Følelser som kan være så svære at gøre noget med på en konstruktiv måde, når først de tager fat.


Fists of Anger - et redskab du vil have i din værktøjskasse

Fists of anger renser vores felt, vores aura og skaber et trygt rum for os, hvor vi kan ventilere og bevæge alt den energi vrede kan være. Bevidst og ubevidst.

Rigtig mange får ikke forløst vrede, eller oplever den udløst på en uhensigtsmæssig måde og måske endnu flere er bange for vreden, fordi den er blevet gjort forkert og vi mærker hvor stor kraft den gemmer på.

Uanset hvordan du har det med din vrede er fists of anger dit redskab til at forløse, bevæge og skabe en enpowering relation med din vrede - samtidig med du giver kærlighed til din lever, det er nemlig her vreden bor i kroppen.


Sådan gør du 

Tid: Tre minutter og hele dit system er renset

Sådan gør du;
Sid i easy pose også kendt som skrædderstilling med ret ryg.

Tjek ind med dybe vejrtrækninger ind og ud et par gange. Mærk din krop. Mærk vreden eller hvad det end er, der forstyrrer din fred

Fold så dine fingre omkring dine tommelfingre i et fast greb og begynd at lave powerfulde baglæns cirkler med armene, som jeg gør på videoen. Det er vigtigt at den arm, der ikke boxer frem, når ind over hovedet.

Åndedrættet er powerfuldt ind og ud igennem munden.

Afslut med tre dybe ind og udåndinger med hænderne på hjertet.


Video: Fists of Anger 


Må du mærke din power, plads og sunde grænser af udfolde dig i og den glæde der kommer ved at kunne transformere enhver stagnation i lederskab fra kontakt 

Tilbage til blog