Kan børn drikke Ceremoniel Kakao?

Kan børn drikke Ceremoniel Kakao?

Kan børn drikke Ceremoniel Kakao? er et spørgsmål jeg af og til får. 
Svaret er; Dét kan de.

Der er intet i ceremoniel kakao, som børn ikke kan tåle eller drikke. Spørgsmålet er, om de kan lide den intense smag og mængden af kakao til en kop skal være lidt mindre.


En ceremoniel Kakao og børn er et godt match

Igennem tiden har jeg oplevet mange børn, der faktisk elsker Pachamama Kakao, særligt hvis den er sødet lidt. Tilbage i 2017, da jeg havde min Mother Circle i Odense, drak vi Pachamama Kakao (det var inden Pachamama Kakao rigtig var blevet til) og der var altid en eller to små vidunderligheder, der ville smage med.

Jeg husker også min veninde har fortalt, at hun med hendes datter, da hun var yngre, havde vidunderlig mor datter tid på en bænk foran deres hus med Pachamama Kakao. Her snakkede de dagen igennem sammen og havde tid sammen fyldt med nærvær og kontakt. Hverdags ceremoni & magi.


Pachamama Kakao er for store og små

Dét Pachamama Kakao kan, for store og små, er at skabe rum af nærvær, hvor vi mærker sanserne vækkes, kroppen bliver vitaliseret og kontakt hjerte til hjerte kan opstå.

Vidunderligt powerfuldt redskab, i en hverdag der kører hurtigt for de fleste.

Hvis ikke du har drukket Pachamama Kakao med dit barn og har lyst til en sådan vidunderlig stund sammen, har jeg her 3 til forslag til, hvordan du kan gøre


Tre forslag til en vidunderlig kakaostund med dit barn

🤎 Lad det være sjovt. Lad dit barn sanse, røre, smage og dufte kakaoen 

🤎 Inkluder dit barn i din kakaostund, på den måde, der passer til barnets alder og til dig. Eventuelt ved at introducere lange dybe vejrtrækninger eller anden bevægelse og plads til, hvad end dit barn har på hjertet.

🤎 Lad dit barn være med til at forberede kakaoen. Hvis dit barn synes kakaoen er stærk kan du søde kakaoen mere eller lave en mindre stærk blanding. Brug 10-15g kakao til en kop og se, hvad der sker.

Drikker du kakao med dit barn/dine børn?
Hvis du gør, har du da lyst til at dele en oplevelse?

Hvis ikke du endnu ikke har delt en kakaostund med dit barn, så håber de her små forslag vil inspirere dig.

Må efterårets invitation til hygge skabe rum for hjertestunder mellem dig og dit barn/ dine børn uanset 🍂🤎

Tilbage til blog