Kvinder, Kakao & Menstruation

Kvinder, Kakao & Menstruation

Når det kommer til den kvindelige overgang, der hedder menstruation er der virkelig meget at hente i en kakao som Pachamama Kakao.

I det her blogindlæg finder du en oversigt over alle de næringstoffer du finder i en kop Pachamama. Alle hjælper og støtter de både din fysiske og emotionelle krop i den renselse, der er menstruation


Fordele ved at drikke ceremoniel Kakao når du har menstruation

Menstruation er en overgang, der minder os om, at vi som kvinder er cykliske og ikke er skabt til at følge med i den moderne hverdags lineære tempo. 

Det kan være svært ikke at komme til at suse derud af og når mensturationen kommer kan den måske føles direkte ubelejlig. Ikke desto mindre er der stort formål med vores månedlige blødning og vi har så meget at hende til andre dele af cyklus, hvis vi prioriterer at hvile og nære vores krop i denne del af vores cyklus. 

Og det er her Pachamama Kakao kommer ind i billedet. Når det kommer til næring og menstruation er der er meget at hente i en kop Pachamama.


I en kop kakao finder du 

🤎Jern: hjælper med at bygge vores blod op igen efter vores blødning.
Det er jern i blodet, der transporterer iltmolekyler rundt i vores krop, så hele vores krop vitaliseres

🤎Magnesium: det mineral i kroppen, der indgår i allerflest processer og som
allerflest mennesker mangler. Essentielt i forbindelse med menstruation.
Hjælper med at afslappe glat muskulatur, som er det livmoderen består af.
Vi får her hjælp til mildne eventuelle kramper og uro vi kan opleve.

🤎Sundt fedt: en kakao som Pachamama Kakao er pakket med sundt fedt. Sundt fedt er vigtigt for vores hormonproduktion.

🤎Theobromin: er et alkaloid, der virker åbnende på vores fysiske (og emotionelle hjerte) ved at åbne vores blodkarsystem, således blodet lettere pumpes rundt i kroppen. Opleves som en rar varme og veltilpashed. Theobromin virker også i hjernen og giver skærpet fokus, klarhed og kontakt.

🤎Serotonin: Kaldes også “the feel good” chemical. Serotonin fremmer følelsen af glæde og lykke og modvirker angst og depression. I forbindelse med menstruation er østrogen lavt. Serotonin og østrogen arbejder sammen og vi kan, før eller under menstruation opleve tungsind eller anden form for følelsesmæssigt bølgende hav. Lad Pachamama Kakao nærer din hjerne med mood boost af den bedste slags.

og til sidst 

🤎Anandamid: “the bliss chemical” der får os til at føle os godt og som kun findes i kakao og den menneskelige hjerne. Andanamid i kakaoen binder sig til cannabinoid receptorer i hjernen og giver oplevelsen af et blidt naturligt high.


Altså, er der så mange ting at hente hos Pachamama kakao, til den overgang der er menstruation. Om du søger hjælp og støtte fysisk, emotionelt eller åndeligt.
Uanset, hvordan du har det med din menstruation, så håber jeg at lækre kopper Kakao må nærer alt i dig, der trænger til det og at du vil opleve dig set, hørt og holdt.

Tilbage til blog