Pachamama FairTrade. Derfor har jeg lavet min egen certificering af Pachamama Kakao

Pachamama FairTrade. Derfor har jeg lavet min egen certificering af Pachamama Kakao

Da jeg i september 2023 var på Pachamama Tour og besøge nogle af de farmere, der producerer kakao til Pachamama Kakao, gik det op for mig at måden, hvorpå vi samarbejder med farmere, den direkte kontakt vi har til dem, den løn de får, det arbejde vi gør for kvinder og deres muligheder for at drive forretning, for ikke at tale om vores gennemsigtige produktionsmetode overstiger det gængse økologi og FairTrade mærke. Derfor har jeg skabt mit eget mærke til Pachamama Kakao;  Pachamama FairTrade.

Jeg har lavet min egen certificering til Pachamama kakao fordi jeg vil blive ved med at sikre 100% gennemsigtighed igennem hele processen fra kakaofrugt til færdig kakao i din kop OG sørge for at de farmere vi arbejder med, får den betaling de skal have. Dette er nemlig ikke garanteret selvom du køber økologi eller anden FairTrade mærkede varer. Oftest er disse certificering meget dyre at få disse og det er dyrt at opretholde dem. Pengene til den opretholdelse tages oftest fra farmernes betaling for deres produkter.

Pachamama FairTrade er blandt andet

🤎 økologisk dyrket Criollo kakao fra Satipo i Peru.
🤎 Overholdelse af EU krav for niveau af kadmium indhold i kakaoen.
🤎 transparens igennem alle led i processen således du som investerer i Pachamama Kakao, ved hvad og hvem, det er du investerer i.
🤎bæredygtig produktion, der overgår EU krav for økologiske standarder.
🤎tid og nærvær!
🤎få led mellem dig som bruger af Pachamama kakao og kakaofrugten.
🤎støtte til kvinder

Blog: Pachamama FairTrade i dybden


Din investering er mere end bare vidunderlig kakao

Når du investerer i Pachamama Kakao investerer du i mere end vidunderlig god økologisk dyrket ceremoniel kakao. Du investerer i et samarbejde mellem mennesker og moder jord og du investerer i kvinders mulighed for at arbejde selvstændigt som de stærke ledere de er, samtidig med, at du er med til at revolutionere en industri, hvor mange midler ofte er gået til fine certifikater og mellemmænd i stedet for de farmere - og moder jord - der gør alt den lækre kakao mulig.

Blog: Hvem dyrker Pachamama Kakao?

Tilbage til blog