Fra frø til Solstråle: Historien bag Pachamama Kakao

Fra frø til Solstråle: Historien bag Pachamama Kakao

Pachamama Kakao er udviklet af Sophia. Hun planter frø af visdom i kvinder, så de kan huske hvem de er bare fordi de er kvinder.

Sophia inviterer kvinder til at leve i harmoni med moder jords rytme og dermed få kontakt til Pachamama.

Hun tror på, at når en kvinde har det godt, har alle omkring hende det godt. Derfor er det virkelig vigtigt at flere og flere kvinder finder rum, mod og et fællesskab, hvor det at fylde sin egen kop først og prioriterer det der nærer støttes. 

Kontakten med moder jord, kan hjælpe os med at huske, hvem vi er. Pachamama Kakao er hugget ud i mindre stykker, som en lille bid af moder jord og der i gennem ønsker vi at minde dig, der bruger Pachamama kakao om, hvor unik, vigtig og powerfuld du er. 

Blog: Hvem er Pachamama og hvorfor staves kakao med -k?

Pachamama Kakao eksisterer med rødder i drømme

Sophia har altid følt, at hun havde rødder i Peru. Siden hun var lille, ville hun bo i Peru og have en mand derfra.

Gennem livet er hun blevet ved med at vande den drøm og en anden særlig drøm; drømmen om at skabe noget blomstrende som Juliette Binoche i filmen Chocolate: En kilde for kvinder (mennesker) til nydelse, vitalitet og balance.

I 2013 mødte Sophia hendes mand Victor, der er fra Peru og i 2018 stiftede hun bekendtskab med 100% kakao, også fra Peru.

Pachamama Kakao var skabt og er blomstret til at blive netop den kilde; et dagligt strejf af solskin for mange kvinder, der nærer deres indre visdom og vælger nydelse, vitalitet og balance.

Gennem Sophias naturlige tilhørsforhold til Peru og hendes mands oprindelse derfra, har vi hos Pachamama Kakao en tæt kontakt med farmerne, der dyrker kakaoen og hele teamet, der arbejder med Pachamama kakao, inden den sendes til Danmark.

Med det er ikke blot rødderne, der bærer Pachamama Kakao solidt plantet i jorden, hvor også kakaoen gror, vi sikrer også, at der er fuld næring og så kort adgang som muligt mellem kakao blomst til dig, der drikker kakao. 

Tilbage til blog