Human Design Sessioner

Human design er et enkelt og på samme tid komplekst system. Det hjælper os med at styrke vores indre personlige lederskab gennem praktisk viden, som kan anvendes i vores moderne hverdag.

Forestil dig at have et landkort med GPS, der giver dig nøglerne til at navigere og leve i verden som dig selv.

Det er præcis, hvad du opnår ved at kende dit Human Design.


Book en session


At kende dit Human Design giver dig:

  • Forståelse for din energi: Find den optimale måde at leve og arbejde på uden at brænde ud eller føle, at du skal være en anden.

  • Indsigt og værktøjer: Etabler kontakt med din specifikke intuition, hvor den bor i kroppen og hvordan den kommunikere med dig. 

  • Kendskab til dine gaver: Få hjælp til at se de gaver du er kommet med og redskaber til at folde dem endnu mere ud og mod til at slippe de små indre stemmer, der siger "du burde" eller "du skal".

  • En GPS til dit liv: Konkrete redskaber til at leve et liv fyldt med nydelse, vitalitet og kontakt.

  • Nærende relationer: Forståelse for, hvordan mennesker omkring dig fungerer, hvilket fremmer magiske forbindelser.


Hos mig får du mere end bare en analyse. Jeg tilbyder dybdegående vejledning, hvor du kan forvente at blive set, hørt og holdt. I vores moderne liv tror vi ofte, at vi skal være en anden. Human Design bekræfter, at du kan leve som dig selv og giver konkrete redskaber til at Leve Levende.


Book en session


Hvad er Human Design?

Human Design er en forståelsesramme, der beskriver vores væren. Det er ikke et system, vi skal følge slavisk, men et værktøj til at sætte ord på vores unikke egenskaber. Bygget på Icheng, Kaballah Tree of Life, chakrasystemet, astrologi og biologi, giver det indsigt og accept af vores forskelligheder.

Jeg læser dit Human Design ud fra din fødselsdag, fødselstidspunkt og fødested. Din personlige Body-graph er dit unikke landkort, som hjælper dig med at navigere livet i samhørighed med verden og andre mennesker.


Sessioner jeg tilbyder:

 

Udtalelse fra en klient:

"Sofia, du er så god til at formidle, mærke og følge op igennem hele læsningen. Du sendte mig optagelsen af din læsning efterfølgende. Tusind tak for den også. Det er virkelig brugbart. Jeg har genhørt din kærlige guiding flere gange, og hver gang føler jeg mig forstået og grebet - ja som en rigtig jordemoder med en ny dimension, hjalp du mig og mit design til verden. Tusind tak for at hjælpe mig til at forstå mig selv og min måde at være i verden på endnu bedre."