Kvinden bag

Pachamama Kakao ceremoniel kakao Sophia Puck


Pachamama Kakao er udviklet af mig, Sophia Puck

Jeg arbejder med kvinder i overgange og skaber rum for kvinder, således de kan huske hvem de er og den visdom de har, bare fordi de er kvinder.

Jeg ønsker at bringe kvinder tilbage til moder jord - til deres sande natur og kraft og dermed en kontakt til Pachamama

Da jeg første gang kom i kontakt med Pachamama Kakao, magisk hjerteåbnende cerememoniel kakao føltes det som om jeg var kommet hjem og jeg vidste, at jeg sad med en vigtig mulighed for kvinder og præcis det konkrete "værktøj" jeg havde ledt efter. Pachamama Kakao var skabt. 

En dyb kontakt til Peru

Lige siden, jeg var helt lille har jeg ønsket mig en mand fra Peru og jeg ville bo der.

Jeg har også ønsket mig at være Juliette Binoche i filmen Chocolate, fordi hun i den rolle er sådan et vidunderligt billede på kvindevisdom i alle dets facetter. Synes jeg. 

Manden har jeg fundet, visdommen bliver jeg trænet i og det land jeg elsker så højt er nu en del af min familie og mit liv. Dette har givet mig mulighed for at være helt tæt på processen med ceremoniel kakao og give dig 100% gennemsigtighed og autencitet.

Juliette Binoche bliver jeg aldrig, men jeg er Sophia og jeg værdsætter, at jeg med Pachamama Kakao kan stå i mit centrum og tillade nydelse, velvære, opløftet humør og så meget mere, at være dét jeg bidrager med til kvinder - det samme ønsker jeg at give videre til dig 

Sophia Puck Pacamama ceremoniel kakao Sophia Puck ceremoniel kakao


Må du altid føle dig set, hørt og holdt og huske, at du har Pachamama Kakao, der gerne vil hjælpe og støtte dig, hvis du glemmer det.