Pachamama Kakao | Et stykke af moder jord, der minder dig om, hvem du er

Med sit høje indhold af næringsstoffer placerer ceremoniel kakao sig som en superfood.

Når du møder Pachamama Kakao første gang vil du møde en feminin energi, der vækker alle dine sanser og kalder dig til stede, lige nu.

100% Kakao er naturlig bitter. Dette gør det til en intens oplevelse, der kan mærkes i hele kroppen.

Nydelse, vitalitet og balance 

At drikke Pachamama Kakao hjælper med at skære igennem tankemylder og mentale blokeringer og åbne op for nydelse, glæde og vitalitet.

Det er som få et skud af energi og fokus uden det velkendte dyk fra andre stimulanser.

Pachamama Kakao skaber forbindelse til hjertet og øger evnen til at lytte til det. En oplevelse af balance indefra vil vokse over tid.

Dette skyldes det naturlige indhold af såkaldte "Bliss Chemicals" i 100% kakao. For eksempel findes neurotransmitteren Anandamid (ananda; bliss) kun i menneskets hjerne og i kakao. Anandamid udskilles når vi har det godt og tilføres yderligere fra den rene kakao. En såkaldt brusebad af "feel good" oplevelse kan vi opleve, når vi drikker kakao. 

Blog: Sådan påvirker kakao hjernen og kroppen

Et stykke af moder jord, der fylder dig op 

Pachamama betyder moder jord på Quechua, det oprindelige sprog i Peru.
Kakaoen er dyrket fra den oprindelige kakaobønne criollo, der er sjælden og eksklusiv, fordi den kun høstes en gang om året og kræver mere tid og pleje, fra rigtige menneskehænder. 

Når du modtager Pachamama Kakao kommer kakaoen i perfekt udhuggede stykker, hvor du virkelig får en fornemmelse af kakaoen. Du ser lagene, du oplever farven, du mærker energien i hænderne og ikke mindst, fyldes din næse af en intens sanselig rig duft af kakao. 

Når vi ser skønhed fra moder jords kreation (blomster, bjerge, jordlag, vandfald etc) bliver vi betaget. Med de udhuggede kakaostykker ønsker vi at bringe moder jord tæt på dig, så du kan huske din egen skaberkraft, for den selv samme kraft som vi betages af i naturen, bor inde i dig. 

Området Satipo, hvor kakaoen gro, grænser op til Andes bjergkæden, hvilket giver kakaoen en kraft, storhed og dybde fra netop Andesbjergene, men samtidig også en mystik, feminin finurlighed og levende bevægelighed fra Amazonas.

Gør ceremoniel kakao til en del af din hverdag 

Lige som moder jord, forlanger Pachamama Kakao ikke noget, hun stiller blot sin rigdom til rådighed og derfra modtager vi hendes rigdom.

Ønsket bag Pachamama Kakao er at give kvinder et håndgribeligt anker, der er super simpelt, lækkert og næringsrigt - men som vigtigst af alt fylder dig op og er kilde til nydelse, vitalitet og balance og en vækkelse af modet til at lytte til hjertet og lade drømmene flyde. 

Det behøver ikke være kompliceret at drikke kakao. 

Det er blot at lave en lækker kop kakao og tillade Pachamama at fylde alle celler i kroppen.

Pachamama Kakao er en investering, for kvinder, der vil have kontakt med deres indre visdom og skabekraft og som samtidig lever i en moderne hverdag og verden - med mange opgaver, forpligtelser og roller.

Blog: Skab en simpel men powerfuld kakao ceremoni derhjemme uanset hvor meget tid du har

At kakaoen er ceremoniel henviser til at kakaoen er dyrket og håndteret på en bestemt måde. Der er endnu ikke nogen officiel certificering af kakao, der mærker kakao ceremoniel, men der er på verdensplan enighed om at visse krav skal være opfyldt. 

Disse krav er blandt andet at bønnerne skal soltørres, produktionen skal foregå manuelt uden store industrimaskiner, kakaoen skal dyrkes økologisk og farmerne skal have gode arbejdsforhold. 

Blog: Hvad er ceremoniel kakao?